Warme chocolademelk in Hue
Door: bossebol
Blijf op de hoogte en volg Richard en Ellen
24 Januari 2011 | Vietnam, Hué
Na 3 maanden 30 graden is de temperatuur van 22 graden (geloof er niets van, eerder 15) en regen echt even schrikken en wennen. Naast de lange broek en jas kon ook de poncho en zelfs een muts voor Richard uit de tas toen we de Citadel in Hué gingen bekijken. Helaas maakt het slechte weer de stad en de citadel wat troosteloos. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, met dit weer genieten we volop van warme chocolademelk.
We vertrekken vanavond met de nachtbus (de nachttrein was helaas de komende dagen volgeboekt, i.v.m. TET, het Chinese nieuwjaar dat groots gevierd wordt in Vietnam) naar Hanoi. Vanuit Hanoi willen we nog een uitstap maken richting Halong Bay en Sapa. Weersverwachtingen aldaar geven toch een redelijke temperatuur en af en toe zon, dus daar hopen we maar op.
En anders komt het wel weer goed na Vietnam. Want dan zit onze “zware” reis erop … in een recordtijd van 3 maanden … en zijn we toe aan een “echte” vakantie ;-). Het reizen/verplaatsen kost toch de nodige energie. We blijven na Vietnam wat langer op één plek. Gekozen voor een plaats met lekker veel zon, mooie natuur, lekker eten en hoge golven... jawel onze volgende bestemming wordt Bali, Indonesië.
24 Januari 2011 - 10:00
Pap En Mam --Gennep:
Hoi Schatten, He BA! die Regen .
Toch Leuke Foto's.
Het Kaarsje brand elke dag bij Maria. Dus wij hebben goeie hoop dat het Zonnetje snel weer terug is. Maar vooral voor Jullie Bescherming .
Hele Voorspoedige Reis naar Hanoi.
Veel Liefs en Dikke Kus Pap en Mam. -
25 Januari 2011 - 12:49
André:
Bali klinkt goed kun je ook goed duiken, hoewel Lombok en Komodo mooier is qua duiken/snorkelen. Maar in Bali alles voor de toerist en lekker lui vakantie.
Kuta echt voor de toerist maar NO is nog mooier.
Veel plezier eerst nog in Vietnam -
25 Januari 2011 - 22:02
Li:
Ik zie Chinese woord in de foto " De citadel in Hue".
4.feb. is Chineese Nieuw Jaar, de jaar van Konijn. Hoop jullie kunnen dat iets mee genieten.
Enjoy. -
25 Januari 2011 - 22:27
Heleen:
Ben weer bijgelezen, echt weer helemaal geweldig. Wat betreft Bali, huwelijksreis komt weer helemaal terug. Wij vonden Gunung Kawi vlakbij Ubud erg mooi en zo zijn er zo veel mooie plekjes.
XXX -
26 Januari 2011 - 08:18
Mirel, Toni En CHun:
jajajajajajajaj daar zijn we weer!!!
Wat een verhalen zeg! wat jammer van de regen!! maar ik zie wel dat jullie er goed op gekleed zijn en dat Richard toch wel erg goed een regendans kan doen!
hopelijk is hij het verleerd als hij weer terugkomt :) hier hebben we al genoeg regen...
Tja Indonesie... Bali is echt super!!!! wat Heleen ook zegt inderdaad de huwelijksreis komt terug!!! er zijn zoveel mooie plekjes.... en als je dan toch rustig aan wilt doen, kun je ook nog kijken of je Sabah en SeraWak ook nog mee kunt pakken en dan via maleisisch borneo weer terugvliegen naar het vaste land... maar goed zover is het voor jullie nog lang niet gelukkig!!!!!
geniet ervan lieverds!!!
Dikke kus van ons drie -
27 Januari 2011 - 12:20
André Bos:
Bali, not the place to be met die as spuwende vulkaan op Java.
Als je een goed alternatief wil stop dan iets eerder met vliegen en kies voor Borneo of Sabah/Sarawak prachtige natuur. Kota Kina Balu is prachtig en Mount Kota kina Balu wereldberoemd.
En Ellen die dolfijn van jou kan daar heerlijk snorkelen.