Snorkelen bij Menjangan - Reisverslag uit Menjangan, Indonesië van Richard en Ellen - WaarBenJij.nu Snorkelen bij Menjangan - Reisverslag uit Menjangan, Indonesië van Richard en Ellen - WaarBenJij.nu

Snorkelen bij Menjangan

Door: bossebol

Blijf op de hoogte en volg Richard en Ellen

19 Februari 2011 | Indonesië, Menjangan

We zijn we weer terug in Lovina. Het heeft wel iets zo'n tweede bezoek. We worden herkent en hartelijk verwelkomd op ons oude adres. En er volgden zelfs verontschuldigingen dat “onze” kamer reeds bezet was. We zijn teruggekomen vanwege het snorkelen en een snorkeltocht is dan ook snel geboekt.

Vanuit Lovina is het nog 1½ uur rijden naar een klein haventje, vanwaaruit een boot ons naar het eiland Menjangan vaart. Het is ronduit schitterend onder water. Een muur van koraal die verdwijnt in het diepe. We laten ons langs de zuidzijde in een rustig tempo meevoeren langs het koraal met haar prachtige kleuren en vissen.

Stefanie, je had helemaal gelijk ;-) Bedankt voor de tip. We hebben genoten en het was zéér de moeite waard. We vonden het zo mooi dat we er zelfs foto's van hebben genomen. Hoe dichter we bij het eiland kwamen, hoe lager de huurprijs voor de onderwatercamera werd (van 24 euro naar uiteindelijk 8 euro).

See for yourself ….

• 19 Februari 2011 - 17:43

Toos En Piet Houben:

Hoi Lieverds,de Man and Women from Atlantis mogen er wel zijn, de Vissen verbleken erbij!!
    Leuke Fotos.
    Dikke Kus , veel plezier verder en mooi Weer.
    Paps en Mams.

• 20 Februari 2011 - 09:48

Stephanie:

Mooie foto's en fijn dat het de moeite waard was!
    liefsx!

• 20 Februari 2011 - 20:25

Rien En Annie V Vugt:

wat een mooie fotos duidelijk hoor jullie genieten ervan tot gauw liefs mama en pap.