Selamat Tinggal .... tot ziens ! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Richard en Ellen - WaarBenJij.nu Selamat Tinggal .... tot ziens ! - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Richard en Ellen - WaarBenJij.nu

Selamat Tinggal .... tot ziens !

Door: bossebol

Blijf op de hoogte en volg Richard en Ellen

03 November 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Hallo allemaal,

Eindelijk zijn we dan echt vertrokken. Via Cairo zijn we na een reis van 16 uur aangekomen in Kuala Lumpur Maleisie.

De reis verliep super en zelfs Richard kon zijn lange benen kwijt, aangezien de vlucht naar Kuala Lumpur nog niet voor een kwart vol zat.

Vandaag nog geen toerist uitgehangen (al verraden we ons wel een beetje.. die afritsbroek en wandelschoenen he!) Ons hotel staat midden in China Town (zie foto van onze straat)

Morgen Kuala Lumpur verkennen en vrijdag staan de Batu Caves op het programma. Zaterdag door naar Melaka in het zuiden.

Nu nog lekker aan het plannnen, maar dat gooien we binnenkort echt overboord hoor ;-) Let it go and enjoy!

Lieve allemaal,
selamat tinggal ... tot ziens!

Richard & Ellen

• 03 November 2010 - 15:05

Moeder:

jullie zien er inderdaad nog goed uit wat een gezellige straat fijn met jullie geskypt te hebben y luf jou same.annie

• 03 November 2010 - 15:13

Toos En Piet Houben:

Hoi Lieverds ,dat ziet er WOEF uit.
    Rust maar lekker uit na die lange vlucht.
    En Geniet maar van alles.Heel veel Plezier,hele dikke Knuffel en dikke Kus van ons. Pap en Mam.

• 03 November 2010 - 18:22

Mirel, Toni En Chun:

Hey lievers,
    Oh wat goed om dit te lezen!!!!
    Echt geweldig!!! Toni en ik krijgen echt heimwee en ook zin om Chun het te laten zien.. Tja Chinatown heeft ons hart he...!!!
    Geniet ervan lieverds!!!!
    Dikke kus van ons drie

• 03 November 2010 - 20:39

Bertenhelga:

hoi hoi, zo te zien alles goed met jullie ginder ..... veel plezier, geniet van alles en tot binnenkort !!!
    dikke kussen !!! bertenhelga

• 04 November 2010 - 12:19

André:

Hoi Ellen en Richard

Veilig geland en ik zie dat jullie China town al hebben gevonden. Zo leuk ik krijg weer zin om die kant op te gaan.

Geniet er van en ik ga jullie reis volgen lang alle mooie plekken

• 04 November 2010 - 18:44

Kuijpers:

Dat ziet er relaxed uit!! en dat 6 maanden lang?! Wij zijn jaloers!
    Veel plezier!!

• 05 November 2010 - 13:22

Doorke:

hoihoi, wat moet het heerlijk zijn bij jullie! hopelijk komen er snel meer foto's. voor nu heel dikke kus! ook van Kees en Lars en Roos

• 05 November 2010 - 20:44

Wendy:

Hey Ellen en Richard,
    Leuk van jullie te horen ! Blij dat jullie heelhuids zijn aangekomen. Héél veel plezier, geniet van elke seconde enne,ik wacht op die foto's he !
    Dikke kus uit regenachtig België
    Wendy