Tickets zijn geboekt!
Door: bossebol
Blijf op de hoogte en volg Richard en Ellen
08 September 2010 | Nederland, Amsterdam
We vetrekken dinsdag 2 november naar Kuala Lumpur en hebben de terugvlucht gezet op 28 april 2011. Met de zeer gerenommeerde vliegmaatschappij Egyptair.
09 September 2010 - 20:57
Mirel,Toni En Chun:
Hallo lieverds,
Wel super hoor Kuala Lumpur!! vooral de petronas towers zijn super... maar ach eigenlijk is alles daar leuk!!! gewoon genieten dat is het belangrijkste... maar euh...... nou missen jullie wel mama's, papa's en mijn verjaardag (volgens Chun). Maar goed dat moeten we later maar goed maken en inhalen met een BBQ....
Geniet van de voorbereidingen..
Dikke kus
Mirel, Toni en Chun -
25 September 2010 - 19:26
Annie:
Heel veel plezier. -
01 Oktober 2010 - 18:56
Annie:
fijn dat jullie zo bezig zijn. ellen nog een paar weken.jullie hebben best nog veel te doen .maar het komt allemaal goed.als het een goede vertrektijd is ga ik mee naar schiphol.groetjes annie. -
20 Oktober 2010 - 08:25
Sonja Van Ar:
Hoi Ellen en Richard,
Heel heel veel plezier. Als je in Thailand in de buurt van Chang Mai bent, ga dan naar het "Elephant Nature Park". Ellen, ik heb je dit al verteld, maar echt...het is zo'n super ervaring!!! Daar leer je ook dat je en waarom je nooit een ritje op de rug van een olifant moet maken.
20 Oktober 2010 - 20:22
Lian:
Ha Ellen en Richard.
Ik heb meteen jullie waarbenjij.nu pagina aan mijn favorieten toegevoegd. Ik ga jullie volgen. Een heel goede reis en veel positieve ervaringen gewenst.
P.S. Jullie vertrekken op onze trouwdag. Dat moet geluk brengen.... -
22 Oktober 2010 - 13:21
Anja:
Hoi Ellen en Richard
Het grote avontuur staat op het punt van beginnen. Binnen 2 weken vertrekken jullie aan de reis die een half jaar gaat duren. Een reis die vele mensen zouden willen maken maar die er niet aan durven te beginnen.
Ik wil jullie een hele goede reis wensen, heel veel succes en een hele fijne tijd.
Heel veel plezier en ik ga jullie volgen. -
25 Oktober 2010 - 13:29
Clothilde Maestrati:
Hoi Ellen en Richard,
Nog even geniet van de nederlandse weer, lekker achter de kachel met een lekker warme chocomelk . Ik blijf in iedere geval jullie volgen dan lijkt het alsof ik ook op reis ben.
Wens jullie veel plezier en goed op elkaar passen ok?
Dikke kus doedoei -
25 Oktober 2010 - 14:05
Edwin Luijkenaar:
Hallo Richard en Ellen,
Ik wil jullie een fijne tijd toewensen met jullie nieuwe avontuur geniet ervan.
En Ellen, bedankt voor de fijne samenwerking.
Groeten,
Edwin Luijkenaar -
31 Oktober 2010 - 18:37
Angelien:
Hoi Ellen en Richard
Het is bijna zover.Ik wil jullie allebei heel veel reisplezier wensen en doe voorzichtig, ik blijf jullie volgen. groetjes angelien